„Numai atunci când avem curajul de a privi lucrurile în față, exact așa cum sunt, fără nicio autoamăgire sau iluzie, doar atunci, din tot ceea ce se întâmplă va ieși o lumină prin care poate fi recunoscută Calea spre Biruință!”- I Ching Hexagrama 5 (Așteptarea)

Ne regăsim din nou, la sfârșitul lui februarie, susținuti de energia Munților, pentru a ne Întregi, a deveni, prin recunoașterea și asumarea umbrelor personale, varianta cea mai buna a lui Eu Sunt!

Avem curaj să ne dăm măștile jos și avem curaj și susținere să rupem și să ne recuperăm puterea din acele aspecte de frici și rană care ne țin blocați în trecut, care ne împiedică să fim conștienți și creatori ai experiențelor noastre!

Căci, indiferent ce afișăm în exterior, umbra subminează și conduce deciziile și consecințele lor în calea vieții fiecăruia. Și cu adevărat, deși ne intitulăm, mulți dintre noi, stăpânii vietii noastre, aceasta este doar o iluzie.

Umbra conține potențialul cel mai puternic de shimbare, până la nivel de memorie celulară, căci ea este „predată”, generație după generație, și mărită precum bulgărele de zăpadă.

Vom accesa, accepta și integra o parte din umbrele cele mai importante ale fiecăruia dintre noi, prin tehnici de medicină energetică, prin lucrul și interacțiunea întregului grup și prin călătoriile pe tărâmul sufletului. Adică vom aduce MAGIA DIVINĂ în manifestare!

Dragi călători, pe drum avem o intersecție unde ne unim inimile și ne luăm darurile!

Module de lucru

  • Prezentarea conceptului de umbră. Înțelegerea.
  • Identificarea celei mai întunecate umbre personale. Reflectarea acesteia în realitate și în relaționare. (Tehnici energetice și mentale de accesare a subconștientului prin interacțiunea de grup.)
  • Cercul umbrelor. Cum ne vorbesc acestea. (Mesaje și transmisii pe o temă aleasă de fiecare.)
  • Călatorie șamanică de transformare a umbrei. (Recuperarea puterii personale din rană.)
  • Călătoria pentru conectarea cu subpersonalitățile tale. Daruri și unelte.
  • Tehnici de recuperare a umbrelor de lumină. Calități nevăzute și neasumate, potențial nefolosit. Călătorii, cercul de lumină, desenul cu lumină.
  • Tenhici cu mandale si desen pentru identificarea arhetipurilor din cele trei lumi.

Vom avea foc și bună dispoziție pentru sufletele noastre, gazde primitoare, și mâncare excepțională!

„Calea spre lumina profundă a ființei include nu doar căutarea Divinului, dar și acceptarea totală a umbrei noastre; a acelor aspecte așa-zis „negative”. Doar în acest fel pășim spre întregire și transformare.