Oameni dragi si buni,

Eu sunt Corina Simmion, și vă anunț că am deschis un nou centru de Terapii Complementare și Holistice în Brașov. Îmi propun ca, împreună cu voi, sa creăm un Centru al Armoniei, un spațiu în care să ne reconectăm cu Natura noastră de Lumină și, mai ales – între noi, formând o mare familie – , să redescoperim Viața prin Iubire, așa cum este ea, o aventură a Grației, Frumuseții și Inspirației, pe care să o trăim cu intensitate și curaj.

Centrul Armoniei este un spațiu din inima Brașovului în care, odată ce pășești, te surprinde atmosfera caldă, ce aduce claritate, Zen. Ambianța generală a locului te invită să te reculegi în profunzime și să te regăsești.

Tehnicile de lucru și informația pe care le abordăm și împărtășim în diferitele seminarii, evenimente și tabere sunt create și perfecționate în decursul a 14 ani de lucru. Ele conțin elemente de șamanism și ale altor culturi străvechi.

Calea către Sine este Iubirea

Dacă astăzi sunt aici și fac ceea ce fac – acționez, gândesc și simt în concordanță cu inima mea – este semn că mă întorc încet, dar sigur, spre mine, Cel/Cea Adevărată.

Tot ceea ce manifest în realitate și tot ceea ce vine spre mine sunt părți importante din structura mea intimă, care vrea să se releve.

Aceasta este Viața prin redescoperirea Iubirii. Nu am nevoie să mă schimb, am nevoie doar să învăț să-mi schimb percepția despre mine, să învăț să mă conectez cu oamenii și să mă pun în valoare în orice situație a vieții.

Iată esența și filozofia din care s-a născut Centrul Armoniei.

Dacă vrei să înveți calea Autenticității, porțile îți sunt deschise. Doar pășește!

Individual, sunt specialist în:

  • Masaj energetic
  • Consiliere despre Remediile Bach
  • Consiliere în nutriție energetică și fizică
  • Medicină energetică (bioenergoterapie, vindecare cu lumină, șamanism)
  • Diagnosticarea câmpurilor
  • Cristaloterapie

Vom aborda teme precum:

  • Meditația
  • Studiul câmpurilor energetice ale omului
  • Tehnici și ritualuri de vindecare

Dacă vă doriți să regăsiți Calea Autenticității, porțile vă sunt deschise. Doar pășiți!

Intră în legătură cu noi

Ne poţi suna sau ne poţi trimite un mesaj folosing formularul de pe pagina de contact. Mesajul tău va fi preluat de colegii noștri și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp. Te așteptăm cu drag.