Ești perfect pentru că ai fost creat așa!

Ești liber pentru că ai o experiență de îndeplinit și nu ești singur.

LiSTTEENS este proiectul de aur al unor oameni care au fost și ei adolescenți și care nu au renunțat, cu trecerea timpului, să-și iubească acele părți din ei – copilul interior, adolescentul și rebelul. 🙂

Cui se adresează și cine se poate înscrie în acest proiect?

În primul rând, LiSTTEENS se adresează tuturor adolescenților cu vârste cuprinse între 13- 23 ani care își doresc să afle mai multe lucruri despre ei, despre lume – societatea din care fac parte, despre emoțiile și sentimentele cu care se confruntă. Este un program liber, accesibil din toate punctele de vedere, în care tu, ca adolescent, ești ascultat și ghidat astfel încât să înveți să îți asculți sinele. Ești susținut în dezvoltarea ta psihică, fizică și emoțională pentru atingerea potențialului tău maxim, astfel încât să îți traversezi experiențele vieții cu ușurință și în grație.

Te poți înscrie simplu prin SMS, e-mail sau direct, telefonic. De asemenea, părinții își pot înscrie copiii în programele noastre.

Care este scopul proiectului LiSTTEENS?

Ne dorim să fim alături de tinerii care sunt la început de drum, în plină transformare și expansiune, iar prin specializările și supra-specializările noastre profesionale să îi ajutăm să își cultive spiritul și înzestrarea divină pe care au primit-o. Pentru noi nu există „nu se poate”, nu există limitări sau tipare mentale care să blocheze evoluția. Suntem pentru explorarea tuturor ramurilor și posibilităților/realităților subtile care să ajute adultul de mâine să fie în acord cu sine, cu societatea și întregul univers.

Cine sunt facilitatorii acestui proiect?

În primul rând, TU. 🙂 Cu dorințele, nevoile, întrebările tale a început totul. Dincolo de viața online și cea offline de zi cu zi, există tărâmuri ce te așteaptă să le accesezi prin ascultare, simțire, dezvăluire și practică. În acest proces de autodezvăluire și conectare te vor susține următoarele persoane, la fel de cool ca tine:

Corina Simmion, specialist terapii holistice și terapeut medicină energetică
Vasile Preda, psiholog
Andra Florea, astrolog

Cum ne găsești?

Suntem prezenți pe platformele de social media:

Telefon & Whatsapp