Vindecare emoțională. Accesarea puterii interioare

Buna ziua tuturor,

Sunt bucuroasă să anunț un proiect foarte drag mie, Vindecarea emoțională – Practici și mijloace, ce va avea ca prim modul Accesarea puterii interioare.

Puterea interioară este o forță nevăzută de mintea noastră. Este forța prin care activăm Bucuria de viață, Creativitatea, Compasiunea și Necondiționarea.

Dincolo de mental și de pregătirea programată, există acest potențial care rămâne în urmă dacă nu găsim uneltele și mijloacele prin care să îl accesăm și să îl activăm.

Este benefic să înțelegem că atunci când depindem doar de exterior pentru a vindeca traumele și emoțiile joase prinse în ființa noastră, procesul nu este complet.

Este important să înțelegem foarte clar unde avem nevoie de autoajustare pentru a conștientiza și a elibera ceea ce nu ne mai servește.
Tot ceea ce nu mai face parte din autenticitatea noastră reprezintă un trecut care ne blochează starea de bine și împlinirea.

Va invit, așadar, la o interacțiune în care practicile și meditațiile vor dezvălui puterea ascunsă în fiecare.

Ce vom face:

  • Ce anume mă blochează în momentul de față în a-mi trăi pe deplin viața? (identificarea traumei sau tiparului de rană care cere să fie văzut și eliberat)
  • Cum creez „poduri” între mintea și Inima mea? (meditație cu boluri tibetane pentru coborârea minții în inima de lumină)
  • Practici de respirație conștientă
  • Călătoria de accesare și vindecare a unei frici majore
  • Divinație șamanică pentru primirea Darurilor.

Detalii despre organizarea evenimentului

Loc: Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events / Str. Popa Rusu 16A, București

Durata: 5h

Facilitator: Corina Simmion / Medicina energetică. Terapie complementară. Fondator Centrul Armoniei Brasov. Concept: Conștientizarea de sine

Cost: 330 ron

Detalii și înscrieri: 0723537611, Corina
Fb: Centrul Armoniei Brașov
Simmion Corina
www.centrularmoniei.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *