Terapie individuală

DIAGNOSTICAREA ÎN AURĂ

Suntem ființe complexe și starea de bine (o bună sănătate), se realizează prin echilibrul dintre minte, corp și suflet.

Diagnosticarea în aură (câmp bioenergetic), reprezintă felul în care afli despre cauzele nevăzute ale situațiilor disfuncționale de viață și sănătate.

Centrul Armoniei îți oferă posibilitatea de a beneficia de aceste ședinte, prin programe personalizate pentru rezolvarea situațiilor disfuncționale. Vei primi:

Plan de nutriție
Ședințe de relaxare și vindecare emoțională
Consiliere terapeutică
Ședințe de bioenergetică

Sună și stabilește o programare. TU esti cel care hotărăște felul în care trăiești!

Vizualizarea aurei

Aura este un câmp energetic care radiază din şi în jurul tuturor fiinţelor vii. Oamenii de stiinţă, psihologii şi consilierii spirituali, toţi au perceput Aura în diverse moduri. Noi, oamenii, avem o Aură proprie, ca şi animalele şi chiar plantele.

Barbara Brennan, autoarea lucrarii „Palmele luminii”, fost meteorolog la NASA, vorbeşte despre imaginea Aurei copacilor: „Când am început să mă plimb prin păduri legată la ochi, simţeam copacii înainte să-i ating cu mâinile. Am realizat că erau mult mai mari decât pot fi percepuţi vizual. Copacii au câmpuri de energie în jurul lor şi eu am simţit acele câmpuri.”

B. Brennan şi-a descoperit abilitatea de a vedea energia – de a vedea Aura: „Mai târziu, am învăţat să văd câmpul energetic al copacilor şi al vieţuitoarelor mici. Am descoperit că totul are în jurul său un câmp de energie, care într-un fel seamănă cu lumina unei lumânări”.

Aura este extensia a ceea ce reprezintă fiecare individ în plan fizic. Aura etalează volume întregi despre unde am fost, ce am realizat în viaţă şi încotro ne îndreptăm. Aura dezvăluie adevărata identitate, personalitate, cum individul interacţionează cu ceilalţi oameni şi cum se comportă cu propria persoană.
Acţiunile, gândurile şi emoţiile sunt toate prezente în Aură. Cu cât devenim mai conştienti de propria Aură, cu atât putem să învăţăm mai mult despre noi şi să evoluăm așa cum nici măcar n-am visat.

Aurele sunt flexibile, deoarece sunt în permanentă schimbare. Mărimea, culoarea, textura şi densitatea sunt relative şi se pot schimba în funcţie de starea spirituală şi de încercările la care ne supune viaţa.
În mod normal, se foloseşte un clişeu. De exemplu, Dr. V. Hunt, cercetător științific la UCLA, a observat că femeile tind să aibă o energie mai puternică în partea superioară a corpului, iar bărbaţii au Aura mai pronunţată în jurul jumătăţii inferioare. Este fapt dovedit că oamenii care se gândesc deseori la viitorul lor îşi deplasează Aura în faţă. Cei care îşi petrec mai mult timp amintindu-şi trecutul, sau care nu vor să-şi planifice viitorul, au energia concentrată în partea din spate a corpului.

Unele Aure pot fi mai largi decât altele, unele pot fi mai rotunjite sau pot avea forma unui ou. Nu există Aure tipice, deoarece fiecare dintre noi suntem diferiți. Aura se poate extinde spre exterior mai mult sau mai puţin. Unii oameni au Aura cât o casă!

Oamenii cu Aure restrânse tind să se piardă în mulţime la petreceri şi la alte evenimente sociale. Îşi strâng Aura atât de tare în jurul corpului fizic pentru a nu fi observaţi, iar cei cu Aure largi pot domina într-o întâlnire, sunt puternici si mereu în centrul atenției.

Imaginile mentale se pot crea în minte, ca apoi să fie transferate câmpului energetic din jurul corpului fizic, Aurei. Dacă un om își imaginează că se va îngrăşa, invariabil va stoca undeva această imagine. Apoi, ori de câte ori se va uita în oglindă, subconştientul lui va vedea imaginea negativă şi o va întări.
Acesta este motivul pentru care multe persoane se îngraşă după o cură de slăbire. Imaginile mentale negative pe care şi le crează despre propria persoană se întăresc, se înrădăcinează atât de tare în subconştient, încât le este foarte greu să scape de ele.

În propria Aură, noi putem înmagazina atât imagini pozitive, cât şi imagini negative. Noi ne proiectăm gândurile sau imaginile mentale în exterior, în lume. Realitatea „de afară”, cea din exteriorul nostru, este creată pe baza acestor proiecţii. Dacă Aura conţine energia imaginilor produse de oamenii răi, atunci se atrag exact acele persoane.

Vă așteptăm cu drag la o ședință de vizualizare a Aurei.

Revenim curând cu detalii despre celelalte terapii individuale  pe care vă invităm să le experimentați alături de noi la Centrul Armoniei.

Intră în legătură cu noi

Ne poţi suna sau ne poţi trimite un mesaj folosing formularul de pe pagina de contact. Mesajul tău va fi preluat de colegii noștri și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.