Corina Simmion
«Eu sunt Corina Simmion, bioenergo-terapeut, nutriționist și tehnician maseur. Calificările mele se întind pe mai multe domenii ale medicinii energetice și holistice, pe care le practic de 14 ani. Am avut astfel posibilitatea să-mi perfecționez propriile metode de lucru, pe care am avut de multe ori ocazia și bucuria să le împartășesc celor din jur, și să observ că funcționează într-un mod eficient. Astfel am descoperit esența practică a meditației și a metodelor de lucru ezoterice, transferându-le aplicabilitatea în viața noastră de zi cu zi, reușind eu însumi să mi le asum într-un mod de a trăi, ce scoate în evidență, dincolo de teorii, posibilitatea și puterea asumată a fiecăruia dintre noi de a ne schimba pe noi înșine, de a ne depăși limitele și de a face lumea un loc mai bunpentru noi toți.
De aceea vă aștept să trăim împreună experiența vieții, în grație, și să observăm cu uimire ce daruri ne putem oferi nouă înșine, dacă ne punem intenția de a ne înfrânge limitele și acționăm conform ei.
De asemenea, îi întâmpinăm cu drag pe toți cei care doresc să ofere din experiența lor, prin seminarii, cursuri sau workshopuri, în domeniile dezvoltării personale, ale medicinei energetice etc. Vă așteptăm oricând, cu bucurie și cu brațele deschise!»
Costin-Alexandru Marin
«O provocare pentru noi toți, care ni se înfățișează de-a lungul vieții în diferite situații, este aceea de a ne exprima emoțiile, de a spune ce gândim cu adevărat, de a ne face înțeleși și de a îi înțelege la rândul nostru pe cei din jur. Limbajul este principala noastră modalitate de a comunica unii cu alții, însă, din nefericire, percepția noastră asupra lui s-a denaturat – el fie este privit și predat mai departe mecanic, fără să-i fie acordată atenția și înțelegerea necesare pentru a-l putea folosi spre bucuria și vindecarea noastră și a celor din jur, fie este de multe ori considerat a fi una și aceeași cu realitatea. Limbajul nostru, care este format din cuvinte, ce mai apoi alcătuiesc expresii, termeni, concepte, idei demonstrează cât de complexă este ființa umană în momentul de față, și cât de mult omitem din ceea ce trăim la nivel interior, datorită faptului că punem câteva etichete pe diverse emoții și gânduri, fără să ne permitem să le trăim în mod conștient, și în toată diversitatea lor.
Pentru mine, poezia și povestirea sunt o cale prin care continui să experimentez propria lume interioară, dincolo de limitele a ceea ce este considerat corect și greșit, din simplul fapt că ele au la bază două aspecte esențiale ale naturii umane: imaginația și capacitatea de a ne uimi. Cuvântul, în sine, este produsul imaginației, al uimirii omului față de ceea ce experimentează în călătoria sa, pe care o numim viață. Pe de altă parte, limbajul a fost creat și din năzuința de a ne apropia mai mult de ceilalți, de a ne arăta unii altora recunoștința, compasiunea, furia, dezamăgirea etc. Putem înțelege faptul că diverse cuvinte, expresii, idei înseamnă ceva pentru fiecare dintre noi, dincolo de definițiile pe care le au în dicționar, tocmai datorită emoțiilor și intenției cu care le investim atunci când le exprimăm. Limbajul este o unealtă care, dacă o folosim cu precizie și suflet, poate da roade uimitoare. Însă fără anumite principii clare, dacă îl folosim doar spre a ne umple la nesfârșit mintea de informații, inutilități și negativism, poate duce la confuzie, tristețe, îngustarea perspectivelor, neînțelegere, și, de asemenea, dăunează psihicului, centrului emoțional și corpului în complexitatea sa biologică.
Astfel, propun copiilor care vin să își elibereze imaginația prin diverse jocuri cu aceste două arte, să observe cine sunt, ce simt și ce își doresc cu adevărat. Vom învăța să ne liniștim mintea și emoțiile pentru a putea privi realitatea așa cum este ea, și apoi să utilizăm lucizi cuvintele și emoțiile pentru a o reda, a o descrie. Vom învăța cum cuvintele produc un efect real în noi înșine și în ceilalți, și bineînțeles, asupra realității în care trăim, cum să utilizăm acest fapt conștienți, pentru binele tuturor. Să nu uităm că suntem aici să ne jucăm, să râdem și să împărtășim experiența noastră cu cei din jur – la fel ca în „viața reală”.»
Denisa Elena Zdrobis
«Sunt psihoterapeut cu pregătire în Psihoterapia sistemică de familie, cuplu, copil, individual. Ofer terapie și consiliere psihologică individuală, de cuplu, pentru copii și de familie, atât fizic, la cabinet, cât și online.
„Mintea ne poate fi cel mai mare dușman sau cel mai bun prieten.” Tu ai puterea de a alege!
Drumul unei cunoașteri mai autentice a naturii umane, care m-a făcut să fiu mai îngăduitoare și mai empatică cu mine și cu semenii mei, a început odată cu alegerea de a studia psihologia, alegere care mi-a oferit șansa de a observa mai atent omul cu toate întrebările, reacțiile și provocările lui.
Am fost atrasă de curiozitatea față de miracolul vieții și de complexitatea nemărginită a ființei noastre, dar și de dorința de a da vieții un sens.
Am înțeles că suntem profund interconectați și influențați unii de ceilalți și cât de important e totul: familia, societatea, întreg universul. Este un adevăr accesibil acum faptul că avem puterea de a „ne lua destinul/viața în mâini” și de a ne schimba realitatea, sau cel puțin perspectiva asupra ei.
Calea descoperirii și transformării personale nu este una liniară, nici nu există rețete de succes universale sau rezultate instantanee, așa cum de multă ori ne prezintă diverse surse, ba dimpotrivă, nimeni nu poate face această călătorie în locul nostru.
După mulți ani de învățare și descoperire care continuă alături de fiecare client cu care lucrez, afirm cu încredere că merită tot efortul, toată strădania, toate „obstacolele”, căci rămâne cea mai fascinantă, cea mai importantă călătorie pe care o putem face: cea către noi înșine.
Cred că avem nevoie să ne sprijinim unii pe alții, pentru a ne ușura drumul și a ajunge la sinele nostru.»