În perioada 8 – 11 decembrie, la Casa de vacanță Garofița Rucăr

„Numai atunci când avem curajul de a privi lucrurile în față, exact așa cum sunt, fără nicio autoamăgire sau iluzie, doar atunci, din tot ceea ce se întâmplă va ieși o lumină prin care poate fi recunoscută Calea spre Biruință!”- I Ching, Hexagrama 5 (Așteptarea)

 

Ne regăsim din nou, la începutul lui decembrie, susținuti de energia munților, pentru a ne întregi, a deveni, prin recunoașterea și asumarea umbrelor personale, varianta cea mai bună a lui Eu Sunt.

Avem curaj să ne dăm măștile jos și avem curaj și susținere să rupem și să ne recuperăm puterea din acele aspecte de frici și rană care ne țin blocați în trecut, care ne împiedică să fim conștienți și creatori ai experiențelor noastre.

Căci, indiferent de ceea ce afișăm în exterior, umbra subminează și conduce deciziile și consecințele lor în calea vieții fiecăruia. Și, cu adevărat, deși ne intitulăm, mulți dintre noi, stăpânii vieții noastre, aceasta este doar o iluzie.

Umbra conține potențialul cel mai puternic de schimbare, până la nivel de memorie celulară, căci ea este „predată”, generație după generație, și mărită, precum bulgărele de zăpadă.

Vom accesa, accepta și integra o parte din umbrele cele mai importante ale fiecăruia dintre noi, prin tehnici de medicină energetică, prin lucrul și interacțiunea întregului grup și prin călătoriile pe tărâmul sufletului. Adică vom aduce MAGIA DIVINĂ în manifestare!

Dragi călători, pe drum avem o intersecție unde ne unim inimile și ne luăm darurile.

 

Module de lucru

  • Prezentarea conceptului de umbră. Înțelegerea.
  • Identificarea celei mai întunecate umbre personale. Reflectarea acesteia în realitate și în relaționare. (Tehnici energetice și mentale de accesare a subconștientului prin interacțiunea de grup.)
  • Cercul umbrelor. Cum ne vorbesc acestea. (Mesaje și transmisii pe o temă aleasă de fiecare.)
  • Călatorie șamanică de transformare a umbrei. (Recuperarea puterii personale din rană.)
  • Călătoria pentru conectarea cu subpersonalitățile tale. Daruri și unelte.
  • Tehnici de recuperare a umbrelor de lumină. Calități nevăzute și neasumate, potențial nefolosit. Călătorii, cercul de lumină, desenul cu lumină.
  • Tenhici cu mandale și desen pentru identificarea arhetipurilor din cele trei lumi.
  • Constelații de familie, identificarea tiparului de suferință inconștient din care funcționăm.

Vom avea foc și bună dispoziție pentru sufletele noastre, gazde primitoare, și mâncare excepțională!

 

Unde: În brațele Munților Păpușa, la Rucăr, la Casa de vacanță Garofița Rucăr (str. Păpușa, nr. 227, Rucăr, România)

Când: de joi, 8 decembrie, de la ora 14:00, până duminică, 11 decembrie, la ora 15:00.

Cost: 2100 ron. Include cazare în cameră dublă. (Există și posibilitatea cazării în cameră single, achitând o taxă suplimentară).

În fiecare zi, participații se vor bucura de mese minunate gătite atunci, cu opțiunea vegetarian.

Costul include, de asemenea, toate practicile și facilitarea pe parcursul celor trei zile.

 

Detalii despre înscriere

Avansul va fi achitat până la data de 25 noiembrie (800 ron), în contul Centrul Armoniei. Participanții vor primi factura și confirmarea. Vom avea nevoie de numele complet, CNP-ul și adresa fiecărui participant, pentru factură.

Datele contului:

RO08INGB0000999908888877

TITULAR CONT: CENTRUL ARMONIEI SRL

Moneda: RON

Avansul nu este returnabil, însă în cazuri excepționale se vor găsi soluții.

Detalii și informații: 0723.537.611, Corina

Facilitatori: Corina Simmion, medicină energetică și voi, oameni dragi.

Fondator: Conștientizarea de Sine, Centrul Armoniei Brașov, The Harmony Place București.

 

„Calea spre lumina profundă a ființei include nu doar căutarea Divinului, dar și acceptarea totală a umbrei noastre; a acelor aspecte așa-zis «negative». Doar în acest fel pășim spre întregire și transformare.”

 

Despre noi

Centrul Armoniei este un Spațiu din Inima Universului pentru Inima Umanității. Vă îmbrățișăm și vă invităm să ReCreem Magia!

Cabana Garofița este situată într-o zonă mirifică, la poalele masivul Păpușa, într-un decor pitoresc și liniștit, ideal pentru cei ce vor liniște și relaxare.