Mesajele celor care ne-au însoțit în călătoriile noastre și ne bucură sufletul

 

Dragii noștri,

Vă scriem mai jos o parte din mesajele pe care prietenii noștri, care au venit si au urmat retreat-urile pe care le facem, le-au trimis după terminarea zilelor petrecute împreună. Ne emoționează mult și ne fac să mergem mai departe, cu multă iubire și claritate în noi.

Vă așteptăm și pe voi să ne fiți alături, oricând simțiți. Publicăm constant pe site, pe pagina noastră de Facebook și pe contul de Instagram următoarele evenimente de anul acesta și de mai departe. Vă așteptăm!

Le mulțumim tuturor prietenilor care ne-au însoțit deja, pentru tot ceea ce ne dăruiesc mai departe, zilnic, cuvinte și emoții minunate. Suntem în continuare aici, cu voi.

« Hei, Cori,

Nu am apucat să-ți scriu până acum, (…) o să-ți scriu aici. Pentru mine, retreat-ul a venit ca o binecuvântare, chiar în momentul în care aveam cea mai mare nevoie de el, deși nu știam asta. M-am bucurat să cunosc părți din mine pe care nu am putut până acum să le scot la suprafață și m-am bucurat și mai mult să cunosc oameni minunați, alături de care am trăit în armonie. Sufletul meu are nevoie de mai multe tabere de genul ăsta, unde să mă simt eu însămi, 100%. Mulțumesc pentru experiență. Nu aș fi vrut să se termine. »

Bianca, București

 

« Aș vrea să vă dau și eu un feedback referitor la experiența prin care am trecut (îmi permit să spun) împreună.

Mai întâi, m-am simțit privilegiat. Rareori i se întâmplă (permite) unui bărbat să aibă acces în culisele feminității, acolo unde, într-un anumit fel, se regizează spectacolul pe care ele urmează să-l joace, să-l interpreteze pe scena vieții.

Mă bucur că m-ați acceptat ca făcând parte din scenografie, fără să vă simțiți incomodate de prezența mea.

Asta mi-a oferit și mie șansa de a interacționa în mod firesc, fără obișnuitele filtre prin care ne cenzurăm sau mistificăm reacțiile.

Dar, dincolo de conveniențe, rămân totuși de sex opus ~ opus care nu devine opoziție decât pentru a nuanța contrastele și, din această perspectivă, vreau să creionez impresiile acestor trei zile.

Am văzut șapte femei (cifră magică), șapte ipostaze diferite ale feminității, al căror numitor comun (din punctul meu de vedere) era conectarea cu sinele interior, cu acea forță lăuntrică ce, odată potențată, duce la realizarea de sine. Nu mi s-a părut nici o clipă că Feminitatea ar fi avut vreo relevanță altfel decât ca și catalizator, pentru că la fiecare dintre voi ea se manifestă atât de puternic și de evident, încât singura umbră de îndoială aruncată asupra ei ar putea fi cea proiectată de propria voastră minte.

Dincolo de această mărturie pe care o depun cu inima pe inimă în calitate de reprezentant al genului, nu ne rămâne decât să folosim tot ajutorul pe care Corina ne-a învățat să-l accesăm (mulțumim cu recunoștință!), pentru a reprezenta ceea ce deja suntem.

Cu drag, argatul vostru, C. »

Claudiu, Brașov

 

« Vă mulțumesc tuturor pentru că alături de voi, din ceea ce ați împărtășit, am învățat și am trăit experiențe intense și deopotrivă eliberatoare. Mă bucur să mă întorc acasă cu noi unelte de lucru, cu arhetipurile și darurile primite. A fost o binecuvântare, să ne revedem cu bine. »

Alina, Brașov

 

« Și eu vreau să vă mulțumesc, atât pentru că ați ales locația noastră, chiar dacă este la început de drum și încă mai necesită câteva îmbunătățiri. Îmi doresc ca Natura, locul și tot ce v-ați propus la acest retreat să se împlinească! Pentru mine, retreat-ul a fost foarte concentrat și cu multe de lucrat, și deja am început să simt efectele inițierilor primite. Vă Mulțumesc cu recunoștință! »

Liliana, Brașov

 

« Îți mulțumesc, Corina, pentru că m-ai învățat să conștientizez răni din interiorul meu și să învăț să le confrunt. Am trăit totul foarte intens și am cunoscut oameni minunați! Vă mulțumesc.

Ah, și am uitat să menționez faptul că, de îndată ce am ajuns acasă, am început să descopăr și să conștientizez încontinuu umbre și răni din mine. Mai exact, văd cu totul altcumva lucrurile acum, din interior. Orice lucru care se întamplă mă învață câte ceva. Nu știam să fac asta înainte. »

Ana Maria, Brașov

 

« Azi a fost o zi în care am ajuns la muncă plină de viață și super liniștită. Să ne revedem cu bine.

P.S.: Las elefantul acasă, pentru că nu știu vreo locație în care să aibă loc pe scaun. :)) »

Anisia, Brașov

 

Vă mulțumim!

 

 

 

 

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *