Program personalizat – Corpul meu merită armonie

Traversăm o perioadă care ne vorbește despre atenția și iubirea de sine, o vreme în care fiecare dintre noi are nevoie de o stare de armonie și echilibru.

Centrul Armoniei Brașov vă propune programe-pachete personalizate, îmbinând serviciile și tehnicile pe care le oferă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de reechilibrarea completă și armonizarea minții, corpului și a sufletului.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu programul personalizat CORPUL MEU MERITĂ ARMONIE. Acesta constă în:

– o ședință de nutriție și un plan nutrițional pentru o lună,

– două ședințe de drenaj limfatic, realizat prin tehnici manuale,

– două ședințe de masaj terapeutic și

– două ședințe de tunel cu raze infraroșii.

Vă prezentăm mai jos câteva informații despre terapiile și tehnicile incluse în acest program:

 1. DRENAJUL LIMFATIC este un tip de masaj special care, în Centrul nostru, este realizat manual și ajută la buna funcționare a sistemului limfatic, având beneficii deopotrivă medicale și estetice. Sistemul limfatic este parte a sistemului circulator și răspunde de schimbul de substanțe între sânge și țesuturi. El este gardianul sistemului imunitar și contribuie la apărarea organismului, preluând toxinele și reziduurile pentru a fi filtrate și eliminate.

Factorii care determină blocarea și îngreunarea circulației limfatice sunt numeroși: sedentarismul, statul pe scaun pentru foarte mult timp, stresul constant, bolile endocrine, cardiac și cele circulatorii.

Ședințele de drenaj limfatic au beneficii majore în recăpătarea stării de bine și a unui aspect mult îmbunătățit, generate de punerea în mișcare a limfei care accelerează eliberarea toxinelor și ajută la procesul natural de regenerare a organismului, astfel:

– relaxează musculature,

– reduce senzația de picioare grele și edemele, datorită eliberării retenției de apă,

– îmbunătățește fermitatea pielii și aspectul general al acesteia,

– contribuie la reducerea celulitei; datorită unei mai bune oxigenări a sângelui, pielea își recapătă elasticitatea și aspectul normal;

– stimulează digestia, diminuează starea de greutate a organismului.

Drenajul limfatic este o metodă neinvazivă, relaxantă și cu beneficii majore pe termen lung.

Ședința dureaza între 45- 60 de minute.

Trebuie să specificăm faptul că există câteva categorii de persoane, cu anumite afecțiuni, cărora nu le este indicat drenajul limfatic, și anume: cei cu boli renale și cardiace, femeile însărcinate, cei cu afecțiuni venoase și hepatice, cei care suferă de epilepsie.

 1. MASAJUL TERAPEUTIC este una din cele mai eficiente și îndrăgite forme de terapie, folosite în tratarea durerilor și a tensiunilor musculare, fiind necesar pentru decongestionarea și eliberarea punctelor de declanșare a durerii.

Dintre beneficiile sale amintim:

 • starea de relaxare profundă, prin decontracturarea musculaturii,
 • ameliorarea durerilor datorate contracturilor musculare,
 • elasticizarea articulațiilor,
 • ameliorarea problemelor legate de postura corpului,
 • reducerea stărilor de anxietate și de depresie.

Toate formele de masaj practicate în Centrul nostru conțin reflexoterapie.

Sună și stabilește o întâlnire cu specialiștii noștri, alege împreună cu ei un program potrivit ție și lasă-te răsfățat.

Consiliere pentru remediile florale Bach

Remediile doctorului Edward Bach sunt folosite în toată lumea, atât pentru adulți, cât și pentru copii și acționează prin dezvoltarea calităților opuse celor care ne lipsesc.

Remediile florale Bach sunt o terapie informațională care operează cu remedii preparate doar din ingrediente naturale non-toxice, prelevate din flora spontană. O terapie informațională reorganizează matrici informaționale în biocomputerul nostru care trebuie, la rândul său, eliberat de erori din când în când.

Remediile florale se prepară în apă, prin impregnarea acesteia cu informația emanată din plante și fixată cu ajutorul energiei solare. Conservarea se face în alcool.

 • CONSILIERE NUTRIȚIE

 • TERAPIE KARMICĂ

 • MASAJ

 • GRUPURI DE SUPORT PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

 • CRISTALOTERAPIE

 • MEDICINĂ ENERGETICĂ

 • MINDFULNESS

 • SEMINARII

 • DIAGNOSTICARE ÎN CAMP BIOENERGETIC

 • TERAPIE COPII ȘI ADOLESCENȚI

 • TEHNICI DE VINDECARE EMOȚIONALĂ

 • TABERE

Intră în legătură cu noi

Ne poţi suna sau ne poţi trimite un mesaj folosing formularul de pe pagina de contact. Mesajul tău va fi preluat de colegii noștri și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp. Te așteptăm cu drag.