Oameni dragi, acest seminar este primul modul dintr-un curs despre înalta Inițiere în Lumea Cristalelor. Fiecare modul din cele trei este de sine stătător și toate practicile și informațiile pot fi folosite și accesate la nivelul respectiv.

Vom învăța, de la planul fizic la cel subtil, să lucrăm și să „îmblânzim” umbrele interioare, fricile și disfuncțiile, prin darul și energia Cristalului de Cuarț.

„Lumina nu se află doar în interiorul corpului, nici doar în afara lui. Munții și Râurile și Pământul întins sunt luminate de Soare și Lună: toate sunt această Lumină.

Așadar, Lumina nu se află doar Înauntru; Înțelegerea și Claritatea, Cunoașterea și Iluminarea și orice mișcare sunt ca această Lumină, prin urmare Lumina nu este ceva doar din afara corpului.” – Secretul florii de aur, text chinezesc.

 • Așa cum le percepem, Cristalele sunt generatoare și păstrătoare ale Luminii Divine crescute în sânul generos al Mamei Pământ. De la începuturi, ele au fost utilizate de Magi, Înțelepți și Vindecători pentru a călăuzi Omenirea în diversele procese de transformare și Iluminare.
 • Astăzi, prin practica meditațiilor in (??), și cu ajutorul Cristalelor ne vom aminti de capacitatea noastră firească de a păși pe Tărâmul Inimii și de a accesa din interior spre exterior Puterea Personală, pentru a manifesta în planul fizic proiectele visate și starea de bine, claritatea și Grația.
 • „Ca să percepem un obiect (un ideal, un vis) avem nevoie de două feluri de Lumină: Lumina Conștiinței (trebuie să fim conștienți și reactivi) și o sursă de lumină „exterioară” care să lumineze obiectul respectiv. Dacă una din cele două Lumini lipsește, percepția nu poate avea loc.” – Cristopher Hill
 • Cristalul de Cuarț este sursa care potențează Lumina Conștiinței Interioare și Oglinda care reflectă toate idealurile și visele noastre, astfel încât, aducându-le în atenția clară a realității, pot fi manifestate cu ușurință.

Program

 • Noțiuni de bază pentru cunoașterea Cristalelor (alegere, curățare, forme, structuri, utilizare);
 • Identificarea Cristalului de meditație și lucrul cu Vibrația personală (programarea și manifestarea idealului Personal);
 • Armonizarea Cristalului cu toate planurile corpului și cu Sinele Divin (reconectarea la Rețeaua Christului Divin);
 • Reprogamarea de Lumină la nivelul ADN-ului energetic (nivelul celular);
 • Meditația de Manifestare a intențiilor din toate aspectele vieții noastre;
 • Călătoria de Vindecare a Lanțului Karmic în Energia Cristalului;
 • Meditația de Reconectare cu Părinții Spirituali – Mesaje;
 • Structura Cristalină Personală (geometrie sacră, Cristalul Interior).

Tot ceea ce primiți este ceea ce ați chemat. Lumea cristalelor este populată de Maeștrii Înălțați și de Ghizi de Lumină. Odată conectați la ei, le puteti accesa cunoașterea în puritate.

Costul seminarului este de 440 ron. El include și un cristal de cuarț pentru meditații și suportul de curs (conține tehnicile și practicile învățate).

Pauza de cafea, din partea casei. Inclusă Inima Pufoasă și Bucuria.