Terapii alternative

Yoga la Centrul Armoniei

Yoga este o știință holistică care se adresează oricui, astfel că, indiferent de cine ești sau cum crezi că ești, practica yoga poate să îți aducă echilibru și calm sau/și un corp fizic tonifiat si armonios. Clasele de yoga sunt concepute astfel încât să aducă echilibru, calm și centrare pentru fiecare participant începător sau celor care au deja o practică constantă.

Programul si descrierea claselor

Hatha Yoga, morning practice

Este o practică blândă, special concepută pentru a trezi corpul în ritmul respirației și al inimii, care vă face să începeți ziua cu zâmbetul pe buze și plutind pe propriul vostru norișor.

Unde? La Centrul Armoniei.

Când? Luni și vineri, între orele 07:30 – 08:30.

De ce ai nevoie? Să vii tu, iar dacă ai salteluță, te invit să o iei cu tine.

Namaste.

Ashtanga Vinyasa

Este o practică dinamică ce îți va pune energia în mișcare și va elibera energia statică din corp, facilitând astfel detoxifierea organismului la nivelul cel mai profund.

Unde? La Centrul Armoniei.

Când? Luni, între 18:30 – 19-45.

De ce ai nevoie? Să vii tu, iar dacă ai salteluță, te invit să o iei cu tine.

Namaste.

Hatha-yoga for stress release and balance

Este o practică echilibrată în care respirația îți vine în ajutor și îți menține focusul în propriul corp, rezultând detașarea de dinamica exteriorului. Poți să îți începi ziua sau să o închei cu această clasă.

Unde? La Centrul Armoniei.

Când? Miercuri, între orele 07:30 – 08:30 și 18:30 – 19:45.

De ce ai nevoie? Să vii, iar dacă ai salteluță, te invit să o aduci cu tine.

Namaste.

Spine flexibility

Fie că ești o persoană activă din punct de vedere fizic sau jobul te reține într-un scaun, această practică este special creată să aducă flexibilitate și aliniere coloanei vertebrale.

Unde? La Centrul Armoniei.

Când? Vineri, între orele 18:30 – 19:45.

De ce ai nevoie? Să vii tu, iar dacă ai salteluță, te invit să o iei cu tine.

Namaste.

Vă așteptăm la clasele de yoga prezentate și susținute de instructorul de yoga Mihaela Sarmasi la Centrului Armoniei din Brașov, în fiecare luni, miercuri și vineri, în următoarele intervale orare:

07:30-08:30 și 18:30-19:45.

Pentru mai multe detalii: 0730.005.494, instructor Mihaela Sarmasi.

Terapii alternative

Patru zile de rearmonizare și vindecare

În vremuri care ne pun la încercare încrederea, liniștea, luciditatea, în centrul Brașovului există o oază de relaxare și vindecare: Centru Armoniei. Aici am creat, pentru cei care ne trec pragul, programe atent personalizate, cu grijă, blândețe și profesionalism, pentru regăsirea stării de bine și de sănătate.

Punctul de plecare, fundamentul pe care construim cu răbdare și atenție este programul pe care îl recomandăm celor pe care îi întâmpinăm pentru prima dată la Centrul Armoniei, și anume patru zile de rearmonizare și vindecare, în care fiecare musafir al nostru va lucra alături de trei specialiști. Structura programului cuprinde ședințe de echilibrare emoțională, bioenergoterapie, masaj terapeutic și masaj de relaxare cu pietre calde, consiliere de cuplu și consiliere astrologică.

Este o perioadă în care avem mai mult timp să ne întoarcem „acasă”, în sufletul nostru. Este un moment foarte bun pentru a ne da un reset, care ne va ajuta să trăim mai ușor și mai cu folos aceste vremuri, pe care le percepem ușor nefirești acum, și pe cele ce vor urma.

Programul poate fi parcurs atât individual, cât și în cuplu, în familie sau în grup de maxim 12 persoane,  În acest retreat, echipa cu care veți lucra este foarte restrânsă, fiind formată din Corina Simmion, inițiatoarea programelor Casei Armoniei și un facilitator.

Participanții noștri vor avea posibilitatea să se cazeze în incinta Centrului Armoniei, la Casa Pino.

Prețul atelierului este de 2600 ron, pentru o persoană. Pentru grupuri de minim patru personae vom face reducere.

Pentru înscrieri și detalii: Corina Simmion – 0723.537.611 / corina.simmion@gmail.com. De asemenea, mai multe informații despre programele noastre găsiți aici: centrularmoniei.ro

Vă așteptăm cu drag.

Revenim curând cu detalii despre alte terapii alternative pe care vă invităm să le experimentați alături de noi la Centrul Armoniei.

Intră în legătură cu noi

Ne poţi suna sau ne poţi trimite un mesaj folosing formularul de pe pagina de contact. Mesajul tău va fi preluat de colegii noștri și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.