Noile programe online ale Centrului Armoniei demarează astăzi. Facilităm ședințe pe care le poți urma de la de la tine de acasă, prin intermediul aplicațiilor online. Pentru programări și detalii despre noile proceduri online, sună la telefon 0723.537.611 – Corina Simmion, și îți dăm cu drag toate detaliile.

Perioada aceasta este un moment foarte bun pentru a-ți sonda cât mai profund sufletul și mintea, și a parcurge ghidat și informat corect și profesionist acest proces cu care nu suntem foarte obișnuiți. Programele noastre pun în centru sondarea și armonizarea stării tale interioare de echilibru. Astfel vei deveni mai pregătit pentru orice situație, oricât de intensă sau tăcută va fi ea.

Petrecem mai mult timp cu noi înșine, dar și cu cei din familie. Buna înțelegere, armonia și bucuria din mediul nostru pot fi cât mai prezente atunci când înțelegem care sunt gândurile și emoțiile ce stau în spatele vorbelor și acțiunilor noastre și ale celor apropiați. Înțelegerea, răbdarea și starea de bine au la bază drumul spre cunoașterea din ce în ce mai autentică a adevăratului caracter al fiecăruia dintre noi, și iubirea.

Centrul Armoniei Brasov îți este alături în acest proces prin noile programe de consiliere on-line:
– Diagnosticare în aură
– Consiliere terapeutică pentru copii și adulți
– Consiliere de nutriție
– Ședințe de meditație, atât pentru echilibrarea emoțională, cât și pentru curățarea câmpului bioenergetic
– Ședințe de cristaloterapie
– Consiliere astrologică

Vă așteptăm cu drag, de acum și virtual, la Centrul Armoniei. Veniți, suntem aici să lucrăm împreună pentru echilibru și onestitate față de noi înșine și față de lume.