La început de august, Centrul Armoniei Brașov vă așteaptă la un retreat complex de detox nutrițional. Sunt bineveniți aceia dintre noi care caută să deslușească și să vindece boli cărora nu le-au găsit leacul, nici sensul, până acum, sau cei ce întâmpină dezechilibre ale corpului – întotdeauna, în oglindă cu cele ale sufletului – ce vin împreună cu fluctuații de greutate, spre minus sau spre plus.

Complexitatea acestui program de detox nutrițional constă în faptul că va reuni mai multe tipuri de terapii care îl vor susține holistic: medicina energetică este prima dintre acestea.

Acest tip de terapie va face legătura dintre emoții și mâncare („spune-mi ce mănânci, am să îți spun ce durere ar putea fi la baza mâncatului tău, compulsiv sau nu, precum și ce regim alimentar ar putea restabili echilibrul în corpul și, implicit, în sufletul tău”).

Medicinii energetice i se adaugă ședințele de psihoterapie, de masaj terapeutic și de astrologie energetică.

Oaspeții noștri vor beneficia de sesiuni complexe de mindfulness și meditație, unde vor fi ghidați de facilitatori dedicați ai Centrului Armoniei Brașov, cu o experiență reală.

Programul de detox energetic este unul de natură bazală, ce are ca scop să îți redea puterea, motivația și instrumentele necesare pentru a o lua de la capăt. Altfel. De data asta, nu singur. Un reset.

A reîncepe de la zero, într-o viață care va deveni pas cu pas frumoasă și sănătoasă, pe măsură ce ne debarasăm de ceea ce nu ne mai folosește, și înțelegem și îmbrățișăm ceea ce ne doare.

Noi le suntem alături tuturor ce ne trec pragul, îi susținem prin cunoașterea, experiența și, mai ales, dorința de a-i sprijini, pornind pe un drum nou, în care să simtă că nu sunt singuri. Iar Inima lor se deschide.

În cadrul programului vom găzdui un număr maxim de zece personae, pentru a putea lucra cu fiecare dintre participanți în parte, dar și împreună, într-un mod profund, susținut și dăruit.

Programul orientativ al zilelor de retreat

Înainte de orice, este important să se știe că retreatul de cinci zile este conceput cu hrană vegetariană-bio, toate alimentele fiind pregătite cu maximă atenție, la temperaturi care să le păstreze toate proprietățile.

Programul este dedicat lucrului în grup (mișcare, meditație etc.) și, totodată, rând pe rând, fiecare participant va interacționa unu la unu cu fiecare facilitator, pentru asistență personalizată.

Ora 8:30. Întâlnirea pentru detoxul de dimineață (ceai și suc de fructe și legume)
Ora 9:00. Armonizarea prin meditație și exerciții de yoga taoistă
Ora 10:00. Platou de fructe și hrană conștientă (prezentarea și înțelegerea legăturii dintre hrană și emoții)
Ora 11:30, până la 13:00. Sesiune de grup cu Psihoterapeutul
Pauză
Ora 14. Prânz (vegetarian)
Pauză
Ora 16:30. Ședințe personalizate (masaj, diagnoză în aură, astrologie, psihoterapie)
Ora 17:30. Gustare
Ora 18:00, până la 19:00. Practici de armonizare
Ora 19:30. Cina
Ora 20:00, până la 22:00. Practici comune pentru relaxare și conștientizare

Cine sunt facilitatorii?

Corina Simmion. Specialist în nutriție, specialist în terapie complementară și holistică, specialist în cristaloterapie, șaman și practician al medicinii energetice, specialist în Terapia florală Bach. Fondator al Centrului Armoniei Brașov.

Vasile Preda. Psihoterapeut:

„Grija față de propria persoană este cel mai greu demers. Am fost condiționați prin răsplată și pedeapsă afectivă să fim într-un fel. Acel fel de a fi s-a propagat în noi și în jurul nostru, luându-ne în stăpânire corpul, sufletul și comportamentul.

Acele comportamente dezirabile, răsplătite la o anumită vârstă, au devenit, la vârsta adultă, ziduri în care tot dăm cu capul.

Ziduri prea înalte pentru corpurile încărcate de hrană care nu vindecă suferințe și nu răspunde la întrebări. Ziduri prea groase pentru sufletele noastre lipsite de energia necesară pătrunderii dincolo de viziunea proprie asupra vieții. Ziduri fără porți, fără scări, fără fisuri sau crăpături.

Vă invit să căutăm împreună fisurile din zidurile voastre, să le lărgim, să lăsăm să intre lumina și speranța. Să fiți voi, în alt fel. Mai plini de lumină și speranță.”

Andra Florea. Astrolog:

„Asa cum o casă veche, șubredă, prost construită ajunge să înghită o cantitate uriașă de resurse (bani, timp, uneori chiar nervi) doar pentru a nu colapsa, la fel se întâmplă și cu o identificare energetică, psihologică și materială păgubos stabilită.Te invit, așadar, alături de noi, pentru a descoperi și înțelege care sunt resursele de care dispui şi cum anume pot fi ele redirecționate, astfel încât să trăiești această viață în grație, în armonie, cu bucurie și recunoștință.”

Detalii pentru înscrierea în program

Înscrierea este valabilă în momentul în care se achită avansul de 50% din costul total de 2500 de lei, adică 1250 ron, în contul Centrului Armoniei.

Costul include cazarea pentru cinci nopți, toate mesele și facilitarea.

Este necesar să ne comunicați toate datele personale pentru eliberarea facturii.
Grupul de lucru este format din zece personae. Grupurile de minim patru persoane beneficiază de un discount de 10% din prețul de curs.

Data limită pentru depunerea avansului: 15 iulie

Datele contului:
IBAN: RO08INGB0000999908888877
Titular cont: CENTRUL ARMONIEI S.R.L.
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Înscrierile, precum și discutarea altor detalii necesare, se fac telefonic, la numărul 0723.537.611 – Corina Simmion, sau prin intermediul e-mailului: corina.simmion@gmail.com.

Află mai multe detalii despre noi aici: centrularmoniei.ro.