[Duminică, 30 ianuarie 2022, de la 12:30, la 16:30, la Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events din Strada Popa Rusu, nr. 16A, din București. Un eveniment organizat de Centrul Armoniei Brașov.]

Sistemul fizic uman este direct conectat cu sistemul energetic – biocâmpurile, activat și întreținut de planul emoțional. Ceea ce se întâmplă în corpul nostru, în realitatea fizică, reprezintă totodată realitatea noastră emoțională, sufletească.

Boala – sănătatea, între mit și realitate este o temă care face subiectul unui seminar interactiv și interesant. Vom desluși cauzele nevăzute ale unor disfuncții, vom înțelege mecanismul echilibrului și vom găsi unelte pentru a învăța ce reprezintă, de fapt, boala sau sănătatea pentru fiecare dintre noi.

Lucrăm, în cadrul acestui seminar, pe linii transgeneraționale și pe memoria celulară, pentru a conștientiza și a începe un proces de vindecare profundă, în structuri nevăzute de mental.

Asumarea relației cu sufletul tău este prima treaptă pe care o urci în această Călătorie.

Care sunt temele și exercițiile pe care le vom aborda:

Tipuri de emoție. Disfuncții fizice și mentale
Boli transgeneraționale înscrise în câmpul tău
Conceptul de boală-sănătate
Călătorie de eliberare a contractului cu boala
Practica de cea mai bună variantă a Eu sunt.

 

Facilitatorul seminarului este Corina Simion, specialist în medicină complementară și medicină energetică, cristaloterapeut, consilier în Arta Renașterii.

Evenimentul va avea loc duminică, 30 ianuarie 2022, de la 12:30, la 16:30, la Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events din Strada Popa Rusu, nr. 16A, din București. Seminarul este organizat de Centrul Armoniei Brașov.

Taxa de participare este de 180 ron/ persoană.
Detalii și înscrieri, la numărul de telefon 0723.537.611.
Transfer bancar: Centrul Armoniei S.R.L.
IBAN: RO08INGB0000999908888877
Titular cont: CENTRUL ARMONIEI S.R.L.
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Vă așteptăm cu drag!